Nieuwste Brillenmode 2011

Nieuwste Brillenmode 2011 : Lenzenvloeistof is niet langer een bril alleen gebruikt voor visie correctie, maar veel vaak gebruikt als een mode accessoire. De brillen mode is niet beperkt tot zonnebrillen of gekleurde lenzen vandaag. Regelmatige brillen zijn uitgegroeid tot een favoriet van deze modebewuste individuen. Brillen zijn al geteld in de lijst van top mode-accessoires en velen zijn liefdevolle deze te dragen. Trendy brilmonturen zijn geworden essentie van een glamoureuze make-over. Ongeacht of u corrigerende bril of een dragen voor het eenvoudig toevoegen van de juiste stijl element aan je uiterlijk, in de wetenschap over de nieuwste trends in de wereld van brilmonturen is veel van essentieel belang. Dus hier is alles over nieuwe brillen voor 2011, die zal helpen bij het kiezen van de juiste stuk.

Trends in brilmonturen (2011)

Frame of Frame nr.
Afvragen of ingelijst lenzenvloeistof of een frame minder stuks bovenaan de lijst van trendy brilmonturen 2011? Laat me je vertellen dat je veel van de volledige ingelijst en randloze bril ook in dit seizoen te zien. De helft van frames zijn ook in als in voorgaande jaar. U kunt kiezen die past bij uw gezicht zonder zich te bekommeren over 'wat verouderde'! In de volledige omlijst veel, vindt u dikke frames alsmede dunne metalen frames die de nieuwste stijlen lenzenvloeistof 2011. Zwart heeft geen leeftijd in de volledige omlijst sectie. U kunt gaan voor dunne of dikke frames met trendy tempel patronen beschikbaar in nieuwe brillen voor mannen en vrouwen.

Trendy Tempels
Als u de kassa van de nieuwe brillen voor 2011, vindt u dat de tempel deel is veel ontwerper en funky. Voor jongens, is het het beste om te kiezen een stuk met enkele gekleurde dunne of dikke tempels. Degenen met taps toelopende tempel stijlen zijn veel populaire brillen voor jongens. De meeste van de ontwerper frames zal het merk logo als een deel van de tempel ontwerpen. Designer brilmonturen voor vrouwen 2011 zijn de meeste van de focus op tempels. Studs, ontwerpen, funky metalen inlays, dubbele gekleurde en gedessineerde tempels maken de heetste brilmonturen voor vrouwen. Laat me je vertellen dat je niet nodig hebt zoek echt moeilijk als je op zoek bent naar een fatsoenlijke frame met enkele gekleurde, stijlvolle patronen.

Eyewear Kleuren
Frame kleuren zijn wat de nieuwe brillen voor 2011 zo gebeurt. Terwijl u de kassa van de brilmonturen 2011, vindt u een veel funky stukken uitspraak van de brillen sectie. Als u klaar bent om de sport een glamoureuze look, volg dan de bril trends 2011 en pak de patronen en vaste gekleurde frames. Als je verkleden in uw fraaiste outfits, kunt u niet missen de kans om een ​​paar overeenkomende en brillen dragen met frame met ontwerpen veel lijken op je outfits. Plaids, pin strepen en dubbele gekleurde patronen zijn hot items die u kunt vinden op de planken. Lenzenvloeistof frame trends 2011 zijn veel van die kleur-element en die eindeloze mogelijkheden biedt voor dames. Roze, paars, grijs, wit, lavendel, rode en nog veel meer kleuren met die semi-transparant effect zijn hot items van het jaar 2011.